Rowdy Heinen

Rowdy is een talentvolle jongen die al vanaf zijn vijfde een grote liefde heeft voor de bal. Hierdoor is hij tweede geworden met het Nederlands kampioenschap bal hooghouden en in 2013 en 2016 werd hij Nederlands kampioen freestyle voetbal.

Met zijn 8 jaar ervaring is Rowdy inmiddels niet meer alleen in Nederland te vinden, maar ook in het buitenland. Hier geeft hij Freestyle voetbalshows en voetbalclinics. Hij is een Freestyler van wereldniveau: Hij heeft mee gedaan aan onder andere ‘The Freestyle Games’ en eindigde hier in de halve finale.

Jasmijn Janssen

Jasmijn is een 19-jarige vrouwelijke freestylester afkomstig uit Apeldoorn met al flink wat evenementen op haar naam. Zo is ze o.a. tweede geworden op het EK Freestyle voetbal in Manchester en heeft ze al in een reclamefilmpje van Ajax en Huawei mogen spelen. Begin dit jaar deed ze mee aan het ‘DAZN World Freestyle Masters’ dat in Tokyo plaatsvond. Ook is zij maar liefst drie keer Nederlands kampioen geweest.

Zij zal tijdens StreetArt Apeldoorn een hele toffe show neerzetten!

Freestyle voetbal

Naast dancebattles kan je ook de strijd aangaan tegen elkaar met freestyle voetbal. Team Rowdy Heinen demonstreert het aan je en leert het je. Ook Jasmijn Janssen zal aanwezig zijn om een toffe freestyle show te geven.

Kom het ook beleven en laat je inspireren!