Programma

Het Marktplein van Apeldoorn wordt op zondag 1 juli 2018 het decor van een freestyle event door Street Art Apeldoorn. Tijdens dit familie festival zijn er verschillende activiteiten te bekijken en aan deel te nemen.

Activiteiten.
Op het Marktplein vinden dancebattles plaats, een voetbalshow door team Rowdy Heinen, een voetbalshow door onze eigen Apeldoornse Jasmijn janssen en een voetbalclinic. Ook zullen er wedstrijden gespeeld kunnen worden. Er is een Graffiticlinic  en een Freerunbaan.

Rowdy Heinen.
Rowdy is een talentvolle jongen die al vanaf zijn vijfde een grote liefde heeft voor de bal. Hierdoor is hij tweede geworden met het Nederlands kampioenschap bal hooghouden en in 2013 en 2016 werd hij Nederlands kampioen freestyle voetbal.

Met zijn 8 jaar ervaring is Rowdy inmiddels niet meer alleen in Nederland te vinden, maar ook in het buitenland. Hier geeft hij Freestyle voetbalshows en voetbalclinics. Hij is een Freestyler van wereldniveau: Hij heeft mee gedaan aan onder ander ‘The Freestyle Games’ en eindigde hier in de halve finale.

Jamijn Janssen.
Jasmijn is een 19-jarige vrouwelijke freestylester afkomstig uit Apeldoorn met al flink wat evenementen op haar naam. Zo is ze o.a. tweede geworden op het EK Freestyle voetbal in Manchester en heeft ze al in een reclamefilmpje van Ajax en Huawei mogen spelen. Begin dit jaar deed ze mee aan het ‘DAZN World Freestyle Masters’ dat in Tokyo plaatsvond. Ook is zij maar liefst drie keer Nederlands kampioen geweest.

Zij zal tijdens het StreetArt Apeldoorn een hele toffe show neerzetten!

Viva Con Agua.
Dit jaar maakt Viva Con Agua deel uit van StreetArt Apeldoorn. Viva Con Agua is een organisatie die zich door middel van hele toffe street art projecten sterk maakt voor schoon water in Afrika en Azië. Tijdens StreetArt Apeldoorn organiseren zij het straatvoetbaltoernooi in samenwerking met Accres. Hiervoor kunnen mensen zich inschrijven op Sportstimulering.Accres.nl. De opbrengst van de inschrijvingen worden rechtstreeks gedoneerd aan Viva Con Agua.

Het programma

TijdLocatieActiviteit
12:00MarktpleinStart Festival met Graffiti artists, dance battles, freestyle voeltbalclinic
12:00 – 18:00MarktpleinOpenstelling Freerunbaan
12:00 – 18:00Marktplein Live Action Painting Graffiticrew
12:00 – 18:00MarktpleinFreestyle painting voor iedereen die wil
12:00DancepodiumInschrijven voor dancebattles
12:00DancepodiumInschrijven freestyle voetbalclinic
12:45DancepodiumFreestyle Voetbalshow
Team Rowdy Heinen
13:00 – 15:30Voetbalarea MarktpleinFreestyle Voetbalclinic
13:00 – 15:30DancepodiumBreakdance Battles – kids tot en met 16 jaar.
15:45 – 18:00DancepodiumAlle Style Dansbattles – Alle leeftijden
15:30DancepodiumFreestyle Voetbalshow
team Rowdy Heinen
18:00MarktpleinEinde Street Art Apeldoorn

Battle area
Tijdens het Street Art Festival op 1 juli 2018 zijn er verschillende dancebattles.
Voor kinderen tot en met 15 jaar is er een breakdance battle en er is een all-style battle voor alle leeftijden.  Lees verder –>

Freestyle voetbal
Naast dancebattles kan je ook de strijd aangaan tegen elkaar met freestyle voetbal.
Team Rowdy Heinen demonstreert het aan je en leert het je. Ook Jasmijn Janssen zal aanwezig zijn om een toffe freestyle show te geven.

Kom het ook beleven en laat je inspireren!

Dansbattles

Tijdens het Street Art Festival op 1 juli 2018 zijn er verschillende dancebattles.
Voor kinderen tot en met 16 jaar is er een breakdance battle en er is een all-style battle voor alle leeftijden.

Mis het niet. Schrijf je nu in! 

Aftermovie 2016

Aftermovie StreetArt Festival 2016

Deze hadden jullie nog van ons tegoed: De Aftermovie van het StreetArt Festival 2016. Iedereen die er dit jaar bij was bedankt! Enjoy! #Apeldoorn

Geplaatst door Street Art Apeldoorn op woensdag 16 november 2016