Straatkunstenaars

Tijdens het Street Art Festival 2018 zijn er verschillende graffiti kunstenaar aanwezig die een prachtig kunstwerk gaan maken op het Marktplein en in de Beekstraat en Hoofdstraat.

De line-up van kunstenaars is frisser dan ooit. Dit jaar komen de boys van Lastplak Rotterdam. Lastplak, een groep van meerdere kunstenaars, bestaat al meer dan 10 jaar en is (vooral in Rotterdam) een gevestigde naam in de streetartscène. Niet alleen muren krijgen een make-over, ook op canvas, stickers, t-shirts en kinderkamers etc. gaan ze los. Ze houden ze zich het meest bezig met live schilderen op festivals, tentoonstellingen en andere gelegenheden om iets te vieren. Doordat ieder lid van Lastplak een eigen stijl heeft, geeft de combinatie van meerdere leden een geestige kleurexplosie waar je niet snel op raakt uitgekeken. Ze werken vaak met thema’s en symboliek.

Naast deze zeer talentvolle heren hebben we hieronder een aantal kunstenaars uitgelicht die in vorige edities van het Street Art Apeldoorn zich hebben laten zien..